top of page
kinga-cichewicz-MG9OtDA2qug-unsplash.jpg

Elämäntehtävä- yrittäjän
itsetuntemus-
ja viestintä- valmennus

Kirkasta potentiaalisi ja kutsu asiakkaasi

Onko nyt aika investoida yrityksesi ensimmäiseen tai seuraavaan kasvupyrähdykseen?

ELÄMÄNTEHTÄVÄYRITTÄJIEN YHTEINEN
KASVUN KEVÄT 2023

Kurssi on meneillään. Mikäli olet kiinnostunut vastaavasta kurssista, lähetä minulle viestiä ja katsotaan millaisella aikataululla kurssi olisi järjestettävissä.

Tule verkossa pidettävään elämäntehtäväyrittäjien itsetuntemus- ja viestintävalmennuskurssille. Kurssi on suunnattu arvolähtöisesti maailmaa muuttaville yrittäjille, jotka tavoittelevat selkeyttä liiketoimintaan ja ihanneasiakkaiden avulla kannattavaa myyntiä.

 

Valmennus auttaa sinua rakentamaan yritystoiminnallesi syvät ja vahvat perustat. Kurssilla tunnistat henkilökohtaiset vahvuutesi, yrityksesi ydinajatuksen ja luot näiden pohjalta juuri sopiville asiakkaille resonoivaa viestintää. 

 

Lisäksi saat kurssista rohkeutta ja konkreettisia työkaluja, joilla ohjata yrityksesi viestintää. Kaltaisten vertaistuki tuo oman lisäarvonsa, kun pienessä ryhmässä on mahdollisuus sekä jakaa että omaksua enemmän.

 

Ongelmamme tässä ajassa ei ole tiedon puute vaan juuri sinulle sopivan tiedon soveltaminen oikealla tavalla. Siinä sinua haluan auttaa. Lue lisää kurssista ja innostu yhteisestä potentiaalistamme.

KENELLE?

Valmennus sopii sinulle, jos

 • Koet olevasi arvolähtöinen elämäntehtäväyrittäjä, haluat selvittää sen mahdollisuutta tai olet muuttamassa olemassa olevaa yritystäsi sellaiseksi.

 • Arvolähtöinen elämäntehtäväyrittäjyys tarkoittaa tässä sitä, että koet sinulla olevan henkilökohtaisen mission, jolla haluat tätä maailmaa muuttaa. Voit myös kokea, että sinulla on missio, mutta se ei tällä hetkellä ole vielä täysin selkeä yrityksen kautta toteutavaksi. 

 • Voit olla yksinyrittäjä, toimia yhteisössä tai sinulla voi olla henkilöstöä, mutta yritystoiminta perustuu henkilökohtaiseen missioosi. 

 • Toimiala voi olla lähes mikä vaan. Usein elämäntehtäväyrittäjät, joita autan palvelevat itsekin jollain tavalla ihmisiä – kehittävät heitä tai auttavat voimaan paremmin. He voivat toimia esimerkiksi hyvinvointi-, hoito-, valmennus-, ohjaus- tai koulutusaloilla. Voit myös olla ympäristön parantaja tai luovuudella palveleva. Maailmassa riittää missioita elämäntehtäväyrittäjille. 

 • Koulutus- tai työtaustalla, iällä, sukupuolella tai muulla vastaavalla asialla ei ole osallistumisesi kannalta merkitystä.

ONKO NYT HYVÄ HETKI?

Valmennus sopii sinulle juuri nyt, jos

 • Olet vähän jumissa etkä ole löytänyt sopivaa keinoa edetä.

 • Tunnet, että haluat siirtää yritystoimintasi seuraavaan kasvuvaiheeseen

 • Kaipaat varmempaa pohjaa ja suunnitelmaa sekä rohkaisua päästäksesi liiketoimintatavoitteeseen.

 • Olet jo koettanut edetä yksin ja tiedostat, että hyödyt sopivan ryhmän tuesta.

 • Sinulla on mahdollisuus, aikaa ja energia sitoutua kahdeksaan lähivalmennuskertaan ja ehkä jopa henkilökohtaisiin välitehtäviin.

 • Innostut jo pelkästä ajatuksesta kehittää itseäsi ihmisenä, yrittäjänä ja osana maailman muuttajien ryhmäämme.

OHJELMA & AIKATAULU

YRITTÄJÄN ITSETUNTEMUS

LUONTAISET TAIPUMUKSET

13.4.

Ennen kurssia saat tehdä sähköisen LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -analyysin, josta saat henkilökohtaisen 11-sivuisen raportin. Raportti kuvaa ajattelu- ja toimintatyylisi.

 

Ensimmäisellä valmennuskerralla saat kuulla ja oivaltaa oman profiilisi merkityksen tarkemmin. Ymmärrät myös muiden ihmisten 16 erilaista tapaa hahmottaa maailmaa. Analyysi auttaa sinua erityisesti tiedostamaan vahvuutesi ja potentiaalisi, joihin sinun kannattaa panostaa. Ymmärrät myös mitkä asiat sinulta vievät energiaa ja missä teemoissa kannattaa tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Lue lisää LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -menetelmästä.

ENNEAGRAMMI

20.4.

Enneagrammia avaamme tekemällä ennakkoon Tunnista itsesi -persoonallisuustestin ja yhteisessä valmennuksessa tutustumalla 9 eri strategian omaavaan tyyppiin. Oma enneagrammityyppi ei välttämättä avaudu heti, joten autan sinua löytämään todennäköisimmän tai todennäköisimmät tyyppisi ja itsetuntemuksen syventämismatkasi saa vahvan pyrähdyksen. Ymmärrät myös yhdeksän muun tyypin taipumuksista. Käymme läpi mihin tyyppien huomio ja energia suuntautuu sekä mitkä ovat huomioitavat stressitekijät. Lue lisää enneagrammista.

YRITYSIDENTITEETTI

BRÄNDIARKKITYYPPI

27.4.

Saat ennen valmennuskertaa tehdä sähköisen brändiarkkityyppitestin, joka antaa ymmärrystä yrityksesi brändi-identiteetin pohjaksi. Tulosten pohjalta pääset luomaan oman brändiarkkityyppisi, joka on merkityksellisen yrityksen syvällisen ja resonoivan viestinnän ilmentymä. Carl Jungin 12 arkkityyppiä antavat inspiraation omalle ainutlaatuiselle brändi-identiteetillesi. Ymmärrät kuinka hyödyntää brändi-identiteettisi aiheuttamia tunteita, samaistuttavuutta ja luottamusta. Lue lisää brändiarkkityypeistä.

YRITYSIDENTITEETTIKARTTA

4.5.

Yritysidentiteettikarttaan koostamme brändi-identiteetin lisäksi yrityksesi arvomaailman rationaalisesta, emotionaalisesta ja korkeammasta näkökulmasta. Hyödynnämme Simon Sinekin Golden Circlea ja kirkastamme yrityksesi syvemmän olemassa olon syyn. Lisäksi määrittelemme yrityksesi asenteen ja viestinnän tyylin.

IHANNEASIAKAS

ASIAKASTUTKIMUS

11.5.

Opit kuinka selvittää asiakasymmärrystä kyselyin ja haastatteluin. Saat ohjeistuksen kevyen asiakastutkimuksen tekemiseen ja vaihtoehtoisin keinoin teet seuraavaan valmennuskertaan mennessä ominen tavoitteidesi ja resurssiesi mukaisen tutkimuksen. Asiakasymmärrys on olennainen osa palvelu- ja tuotemuotoiluasi sekä kaikkea viestintääsi. 

ASIAKASPERSOONA

25.5.

Tutkimuksen ja aiemman ymmärryksesi perusteella muodostat tärkeimmän asiakaspersoonasi. Selvität asiakkaasi ongelman ytimen ja millaista apua hän sinulta tarvitseen. Selvität millaista tunnetta haluat asiakkaalle luoda, kuinka luottamus rakennetaan, mitkä ovat ostamisen esteet ja mitä tapahtuisi, jos asiakkaasi ongelma ei ratkeaisikaan. Tiedon kiteyteytämme jälleen koosteeksi, jota sinun on palveluissa ja viestinnässäsi helppo hyödyntää.

VIESTINTÄ

SISÄLTÖPOLKU

8.6.

Asiakasymmärrystutkimuksesta saat myös tietoa sisältöpolkujen luomiseen eli millaisilla viesteillä ja missä kanavissa voit kohdata ihanneasiakkaasi. Saat mallin, jonka täydentämällä sinulla on suunnitelma asiakkaidesi johdattamiseksi palvelujesi äärelle. Tutustumme myös lyhyesti eri mediamuotoihin ja vaihtoehtoisiin kanaviin. 

VIESTINTÄ- JA TOIMINTASUUNNITELMA

15.6.

Viimeisellä kerralla koostamme tiiviin viestintä- ja toimintasuunnitelman, niin että sinulla on valmennuskurssin jälkeen ymmärrys siitä mitä konkreettisia toimia teet ETYsi eteen seuraavaksi. Reflektoimme yhdessä kevään polkua ja toiveidenne mukaan, voimme sopia kurssilaisten yhteydenpidosta jatkossa. 

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

ALENNUS 6 kk

Henkilökohtaisen valmennuskerran alennettu hinta kurssilaisille on puolen vuoden ajan (13.4.–12.10.2023) 100€ + alv. Yksi valmennuskerta kestää 2 tuntia. Voimme tavata valintasi mukaan kasvotusten Jyväskylässä tai online. Oman valmennuskertasi käytämme juuri sinun tai yrityksesi kasvua parhaiten edistävään aiheeseen pureutuen.


scandinavian-photography-b08e2AYel3I-unsplash_edited.jpg

TYÖSKENTELYTAPA

Jokaisella kerralla käsittelemme yhden tärkeän ETYn kasvuun ja viestintään liittyvän teeman. Käymme läpi teeman teoriaosuuden sekä teemme pareittain ja ryhmässä aiheeseen liittyviä syventäviä käytännön harjoituksia. 

 

Selkeän rakenteen sisällä meillä on myös tilaa seurata ryhmän ja yksilöiden tarpeita. Luotamme prosessiin, joka vie meidät parhaaseen lopputulokseen. 

​SESSION RAKENNE

 • Alkupiiri

 • Tietopaketti

 • Lyhyt tauko

 • Syventävät harjoitukset pareittain/ryhmässä

 • Loppupiiri

KONKREETTISET LOPPUTULEMAT

 • LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -profiili ja raportti (arvo erikseen 129€ + alv.)

 • Enneagrammityyppisi ja lähtötason ymmärrys muista tyyleistä.

 • Yrityksesi brändiarkkityyppi, joka helpottaa viestintää ja houkuttelee asiakkaita.

 • Yritysidentiteettikartta sisältäen identiteetin tärkeimmät määritelmät.

 • Tärkein asiakaspersoonasi, jolle sinun kannattaa markkinointi ja myynti kohdistaa.

 • Asiakaspersoonan sisältöpolku, joka kuvaa missä ja millä viesteillä tavoitat asiakkaasi.

 • Viestintäsuunnitelma, joka kiteyttää kurssioppisi.

 • Jatkotoimintasuunnitelma, joka vie opit käytännön toteutuksen tasolle.

 • Yhteisön suljettu verkkoalusta Bondauttajan sivuilla

HENKINEN PÄÄOMA

 • Kirkastaa henkilökohtaiset vahvuutesi ja potentiaalisi, jotka sinun kannattaa valjastaa yrityksesi menestymiseksi.

 • Selkeyttää yrityksesi ytimen ja brändin, niin että tiedät kuinka toteuttaa missiotasi.

 • Tiedostat mitä palveluja/tuotteita sinun kannattaa tarjota.

 • Ymmärrät ketkä ovat ne asiakkaat, jotka tarvitsevat apuasi ja joita voit parhaiten palvella. Heidän avulla saat myös tehdä sitä, missä potentiaalisi on suurin.

 • Ymmärrät mitä asiakkaasi tarvitsevat ja mistä he ovat valmiita maksamaan.

 • Ymmärrät kuinka heidät tavoittaa ja miten heille viestiä.

 • Yhteisön, jonka kanssa kasvaa ja joka on varmasti tukenasi myös jatkossa.

HYÖDYT

Ryhmään kutsutaan itsensä ja yrityksensä

kestävästä kehittämisestä kiinnostuneita yrittäjiä.

KÄYTÄNNÖT

AIKA

Torstaisin klo 9–12

8 x 3h

13.4.–15.6.

PAIKKA

Zoom

RYHMÄ

Arvolähtöisiä elämäntehtäväyrittäjiä

Kurssin ryhmähenkisen luonteen vuoksi toivomme, että voit sitoutua käymään kaikilla kerroilla.

Vuorovaikutuksen ja luottamuksellisuuden vuoksi valmennuksia ei tallenneta.

alfred-schrock-wfNm2fIgapI-unsplash (1)_edited.jpg

SINUN KASVU
ON
YRITYKSESI KASVU.

INVESTOINTI

Kurssin hinta on 1530€ + alv

 

Yhden valmennuskerran hinnaksi (yht. 8 kertaa) jää 191€ + alv eli tuntihinnaksi 64€/h.

Hinta sisältää myös lisenssillä ostetun 11 sivuisen profiiikohtaisen LUONTAISET TAIPUMUKSET -raportin,

jonka arvo erikseen on 129€ + alv.

nicolas-comte-OMzZ_dt5ovg-unsplash (1).jpg

Haluatko kuulla lisää?

INFOTILAISUUS

Olet tervetullut kurssin infotilaisuuteen kuulemaan ja kysymään lisää sekä tapaamaan mahdollisia kurssikavereita.

TO 30.3. klo 10 Zoom

 

Voit myös lähettää minulle lisäkysymyksiä.

Kiva, kun olet kiinnostunut.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella infotilaisuuteen.

Saat linkin lähempänä infoa sähköpostiisi. 

chang-duong-Sj0iMtq_Z4w-unsplash_edited.jpg

Lähetä hakemuksesi
ja tule mukaan.

Varmistetaan yhdessä, että saamme samanhenkisen kannustavan ryhmän kokoon.

Hienoa, että haluat mukaan.

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • LinkedIn
bottom of page