top of page
  • Writer's pictureAnna Sorko

Mikä on elämäntehtävä

Päivitetty: 4. lokak. 2023

Elämäntehtävä, kutsumus tai missio ei ole yksittäinen tehtävä, ammatti tai visio.
Polku

Elämäntehtävä on ennemminkin yksilöllinen elämänpolku – tapa elää todeksi sitä mitä elämä haluaa kauttasi ilmaista. Se on jotain mikä tulee sinulle niin luonnostaan, että sen näkeminen voi olla itsellesi vaikeaa. Siksi voit aluksi ajatella, että oma elämäntehtäväsi ei ole kovin merkittävä tai ettei sitä seuraamalla ainakaan voi ansaita elantoa. Mutta kun lähdet kehittämään luontaista potentiaaliasi, sinulla on mahdollisuus kehittyä siinä todella hyväksi, sen tekeminen tuo sinulle merkityksellisyyttä ja energiaa. Lahjallesi löytyy myös tarvitsijoita.

Löytyy sisältäsi

Elämäntehtäväsi avulla sinulla on ainutlaatuinen kyky nähdä tässä maailmassa joku asia, jonka haluat muuttaa ja jota muut eivät välttämättä samalla tavalla huomaa. Sinulla on myös vahvuuksia ja taitoja, joilla voit tuota merkittävää epäkohtaa parantaa. Elämäntehtävä on jotain, mitä syvällä sisimmässäsi haluat toteuttaa ja josta unelmasi sinulle viestivät. Jotain mistä todella nautit ja jotain, jolla voit auttaa ja tehdä hyvää muille. Jos annat elämäntehtävällesi luvan vahvistua ja lähdet sitä uteliaasti tutkimaan, se löytyy kyllä. Se on itse asiassa ollut läsnä koko elämäsi ajan. Sen toteuttaminen on jo tuonut sinulle syvää iloa.

Ja kasvattaa

Elämäntehtävän etsintä liittyy luonnolliseen aikuiseksi kasvamisen vaiheeseen. Siihen kuuluu itsetuntemuksen opetteleminen, itsensä hyväksyminen, omasta hyvinvoinnista vastuun ottaminen, omien uskomusten ja tunnelukkojen avaaminen. Elämäntehtävän toteuttaminen on aina myös pelottavaa, koska se ohjaa sinua kasvuun läpi pelkojesi ja vaatii rohkeutta. Vaatii rohkeutta löytää oma totuus ja elää sitä todeksi. Elämäntehtävän toteuttamisen ei kuitenkaan kuulu olla yksinäistä puuhaa. Hakeudu ryhmään, oppimaan ja niiden pariin, jotka toteuttavat omaa elämäntehtäväänsä samalla sinua innostaen.

77 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page