top of page
kasvuvalmentaja
Missioni on bondauttaa ihmisiä itseensä ja toisiinsa, jotta voimme yhdessä luoda monipuolista menestystä ja kestävää kasvua – sisältä ulospäin.

Haluan elää merkityksellistä ja kokonaisvaltaista elämää

– sekä auttaa siinä myös muita.

Halusta bondauttaa olennaiseen.

Tarinani

Minulle luontaista on ollut ymmärryksen lisääminen itsestäni ja muista ihmisistä sekä yhteyden luominen itseeni ja muihin ihmisiin. Olen pienestä saakka halunnut ymmärtää elämässäni vaikuttaneita todella erilaisen elämänkatsomuksen omaavia ihmisiä. Minulla on ollut tarve auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään ja toisiaan. 

stars-milky-way-sky-night-dark-man-1634419-pxhere.com (4).jpg

OSAAMISENI

Olemme valintojemme ja elämämme tuote. Olemme monien yhdistelmien summa. Uskon kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen, jossa ihminen toteuttaa itseään ja tehtäväänsä koko potentiaaliaan hyödyntäen. Alla nostoja omista valinnoistani ja kokemuksistani, jotka ovat muodostaneet nykyisen osaamispalettini. 

TÖITÄ

&

TITTELEITÄ

TUTKINTOJA

&

KOULUTUKSIA

VAPAAEHTOISTA

&

TOIMINTAA

PALAUTUMISTA

&

HARRASTUKSIA

PERSOONANI

Maailmasta löytyy lukuisia malleja ja teorioita ihmisen ymmärtämiseen. Olennaista on tiedostaa mitä osaa meistä eri menetelmät kuvaavat. Monella niistä on avoimelle ja kiinnostuneelle ihmiselle jotain annettavaa. En usko, että yksi menetelmä sopii kaikille vaan sinä itse kiinnostut juuri niistä menetelmistä, joilla on siihen hetkeen sinulle jotain annettavaa.

 

Esimerkinomaisesti olen koostanut muutamia asioita, joita olen ymmärtänyt omasta persoonastani enneagrammin, LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -menetelmän, Human Designin ja Gene Keysin avulla. Huomautuksena, että osa näkökulmista on varsin syvällisiä ja abstrakteja käsitteitä, ellet ole vielä tutustunut ihmisen psykologiseen ja henkiseen kasvuun. :)

Mukana mm. näissä yhteisöissä.

IEA Finland-logo
LCAF-logo
SCY-logo
Hyvinvointiliitto (2).png
ETY Logo.png
LUONTAISET TAIPUMUKSET -logo
Wiisas Kasvu -logo
KO-sparraajalogo_2022.jpg
Crazy Town -logo
teal suomi.png

Haluatko tietää millaisia palveluja näiden elementtien pohjalta syntyy?

bottom of page