top of page
bo_edited.jpg

Bondautan ihmisiä
itseensä
ja toisiinsa.

Halusta bondauttaa olennaiseen.

Tarinani

Minulle luontaista on ollut ymmärryksen lisääminen itsestäni ja muista ihmisistä sekä yhteyden luominen itseeni ja muihin ihmisiin. Olen pienestä saakka halunnut ymmärtää elämässäni vaikuttaneita todella erilaisen elämänkatsomuksen omaavia ihmisiä. Minulla on ollut tarve auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään ja toisiaan. 

stars-milky-way-sky-night-dark-man-1634419-pxhere.com (4).jpg

OSAAMISENI

Olemme valintojemme ja elämämme tuote. Olemme monien yhdistelmien summa. Uskon kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen, jossa ihminen toteuttaa itseään ja tehtäväänsä koko potentiaaliaan hyödyntäen. Alla nostoja omista valinnoistani ja kokemuksistani, jotka ovat muodostaneet nykyisen osaamispalettini. 

TÖITÄ

&

TITTELEITÄ

TUTKINTOJA

&

KOULUTUKSIA

VAPAAEHTOISTA

&

TOIMINTAA

PALAUTUMISTA

&

HARRASTUKSIA

PERSOONANI

Maailmasta löytyy lukuisia malleja ja teorioita ihmisen ymmärtämiseen. Olennaista on tiedostaa mitä osaa meistä eri menetelmät kuvaavat. Monella niistä on avoimelle ja kiinnostuneelle ihmiselle jotain annettavaa. En usko, että yksi menetelmä sopii kaikille vaan sinä itse kiinnostut juuri niistä menetelmistä, joilla on siihen hetkeen sinulle jotain annettavaa.

 

Esimerkinomaisesti olen koostanut muutamia asioita, joita olen ymmärtänyt omasta persoonastani enneagrammin, LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -menetelmän, Human Designin ja Gene Keysin avulla. Huomautuksena, että osa näkökulmista on varsin syvällisiä ja abstrakteja käsitteitä, ellet ole vielä tutustunut ihmisen psykologiseen ja henkiseen kasvuun. :)

Mukana mm.
näissä yhteisöissä.

MiB logo.png
IEA Finland-logo_edited.png
Näyttökuva 2023-1-11 kello 10.40_edited.jpg
SCY logo_edited.jpg
Näyttökuva 2023-1-11 kello 11.01.18.png
Näyttökuva 2023-6-21 kello 10.39_edited.jpg
Näyttökuva 2023-1-11 kello 10.56_edited.jpg

Haluatko tietää millaisia palveluja näiden elementtien pohjalta syntyy?

timon-studler-BIk2ANMmNz4-unsplash (1).jpg

Liity ETY-piiriin

Pääset verkkosivuillani olevalle suljetulle foorumille lukemaan lisää, keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden ETYläisten kanssa. Vastaan kysymyksiinne ja otan vastaan aihetoivomuksia. Lisäksi alustalle tulee äänitteitä ja muita tallenteita. 

Koska yritykseni on myös laboratorioni, joka mahdollistaa itsetuntemuksen ja viestinnän tutkimuksen, olen kuulolla millaista apua ja yhteisöllisyyttä toivotte. Voimme esimerkiksi pitää yhteisiä online- tai livetreffejä.

Kiva kun tulet mukaan. 

bottom of page