top of page
Tiimituntemus
Elämäntehtäväyrittäjän itsetuntemus-
ja viestintävalmennuskurssi

LUONTAISEN VIESTINNÄN

AVAIMET

Kirkasta potentiaalisi

ja löydä asiakkaasi.

Onko nyt aika investoida yrityksesi ensimmäiseen tai seuraavaan kasvupyrähdykseen?

ELÄMÄNTEHTÄVÄYRITTÄJIEN YHTEINEN
VIESTINTÄVALMENNUS KEVÄÄLLÄ 2024 ONLINE

8.2.–25.4.2024

Kurssi on suunnattu arvolähtöisesti maailmaa muuttaville yrittäjille, jotka tavoittelevat selkeyttä liiketoimintaan ja ihanneasiakkaiden avulla kannattavaa myyntiä. Tule luomaan vahvat perustat oman näköiselle yrityksellesi ja sen viestinnälle. 

 

Kurssilla tunnistat luontaiset vahvuutesi, muotoilet yritysidentiteettisi ja tutustut asiakkaisiisi sekä oivallat kuinka luoda heille resonoivaa viestintää. Lisäksi saat rohkeutta ja konkreettisia työkaluja, joilla ohjata yrityksesi viestintää. Samanhenkisten pienessä ryhmässä on mahdollisuus sekä jakaa että omaksua enemmän.

 

Ongelmamme tässä ajassa ei ole tiedon puute vaan juuri sinulle sopivan tiedon soveltaminen oikealla tavalla. Siinä sinua haluan auttaa. Lue lisää kurssista ja innostu yhteisestä potentiaalistamme.

INVESTOINTI

Early bird -hinta 4.1.2024 saakka 1230€ + alv.

Normaalihinta 28.1.2024 saakka 1530€ + alv.

KENELLE?

Valmennus sopii sinulle, jos

 • Koet olevasi arvolähtöinen elämäntehtäväyrittäjä, haluat selvittää sen mahdollisuutta tai olet muuttamassa olemassa olevaa yritystäsi sellaiseksi.

 • Arvolähtöinen elämäntehtäväyrittäjyys tarkoittaa tässä sitä, että koet sinulla olevan henkilökohtaisen mission, jolla haluat tätä maailmaa muuttaa. Voit myös kokea, että sinulla on missio, mutta se ei tällä hetkellä ole vielä täysin selkeä yrityksen kautta toteutavaksi. 

 • Voit olla yksinyrittäjä, toimia yhteisössä tai sinulla voi olla henkilöstöä, mutta yritystoiminta perustuu henkilökohtaiseen missioosi. 

 • Toimiala voi olla lähes mikä vaan. Usein elämäntehtäväyrittäjät, joita autan palvelevat itsekin jollain tavalla ihmisiä – kehittävät heitä tai auttavat voimaan paremmin. He voivat toimia esimerkiksi hyvinvointi-, hoito-, valmennus-, ohjaus- tai koulutusaloilla. Voit myös olla ympäristön parantaja tai luovuudella palveleva. Maailmassa riittää missioita elämäntehtäväyrittäjille. 

 • Koulutus- tai työtaustalla, iällä, sukupuolella tai muulla vastaavalla asialla ei ole osallistumisesi kannalta merkitystä.

ONKO NYT HYVÄ HETKI?

Valmennus sopii sinulle juuri nyt, jos

 • Olet vähän jumissa etkä ole löytänyt sopivaa keinoa edetä.

 • Tunnet, että haluat siirtää yritystoimintasi seuraavaan kasvuvaiheeseen

 • Kaipaat varmempaa pohjaa ja suunnitelmaa sekä rohkaisua päästäksesi liiketoimintatavoitteeseen.

 • Olet jo koettanut edetä yksin ja tiedostat, että hyödyt sopivan ryhmän tuesta.

 • Sinulla on mahdollisuus, aikaa ja energia sitoutua kahdeksaan lähivalmennuskertaan ja ehkä jopa henkilökohtaisiin välitehtäviin.

 • Innostut jo pelkästä ajatuksesta kehittää itseäsi ihmisenä, yrittäjänä ja osana maailman muuttajien ryhmäämme.

OHJELMA & AIKATAULU

YRITTÄJÄN ITSETUNTEMUS

LUONTAISET TAIPUMUKSET

TO 8.2.

Ennen kurssia saat tehdä sähköisen LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -analyysin, josta saat henkilökohtaisen 11-sivuisen raportin. Raportti kuvaa ajattelu- ja toimintatyylisi.

 

Ensimmäisellä valmennuskerralla saat kuulla ja oivaltaa oman profiilisi merkityksen tarkemmin. Ymmärrät myös muiden ihmisten 16 erilaista tapaa hahmottaa maailmaa. Analyysi auttaa sinua erityisesti tiedostamaan vahvuutesi ja potentiaalisi, joihin sinun kannattaa panostaa. Ymmärrät myös mitkä asiat sinulta vievät energiaa ja missä teemoissa kannattaa tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Lue lisää LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -menetelmästä.

ENNEAGRAMMI

TO 15.2.

Enneagrammia avaamme tekemällä ennakkoon Tunnista itsesi -persoonallisuustestin ja yhteisessä valmennuksessa tutustumalla 9 eri strategian omaavaan tyyppiin. Oma enneagrammityyppi ei välttämättä avaudu heti, joten autan sinua löytämään todennäköisimmän tai todennäköisimmät tyyppisi ja itsetuntemuksen syventämismatkasi saa vahvan pyrähdyksen. Ymmärrät myös yhdeksän muun tyypin taipumuksista. Käymme läpi mihin tyyppien huomio ja energia suuntautuu sekä mitkä ovat huomioitavat stressitekijät. Lue lisää enneagrammista.

YRITYSIDENTITEETTI

BRÄNDIARKKITYYPPI

TO 22.2.

Saat ennen valmennuskertaa tehdä sähköisen brändiarkkityyppitestin, joka antaa ymmärrystä yrityksesi brändi-identiteetin pohjaksi. Tulosten pohjalta pääset luomaan oman brändiarkkityyppisi, joka on merkityksellisen yrityksen syvällisen ja resonoivan viestinnän ilmentymä. Carl Jungin 12 arkkityyppiä antavat inspiraation omalle ainutlaatuiselle brändi-identiteetillesi. Ymmärrät kuinka hyödyntää brändi-identiteettisi aiheuttamia tunteita, samaistuttavuutta ja luottamusta. Lue lisää brändiarkkityypeistä.

YRITYSIDENTITEETTIKARTTA

TO 7.3.

Yritysidentiteettikarttaan koostamme brändi-identiteetin lisäksi yrityksesi arvomaailman rationaalisesta, emotionaalisesta ja korkeammasta näkökulmasta. Hyödynnämme Simon Sinekin Golden Circlea ja kirkastamme yrityksesi syvemmän olemassa olon syyn. Lisäksi määrittelemme yrityksesi asenteen ja viestinnän tyylin.

IHANNEASIAKAS

ASIAKASTUTKIMUS

TO 14.3.

Opit kuinka selvittää asiakasymmärrystä kyselyin ja haastatteluin. Saat ohjeistuksen kevyen asiakastutkimuksen tekemiseen ja vaihtoehtoisin keinoin teet seuraavaan valmennuskertaan mennessä ominen tavoitteidesi ja resurssiesi mukaisen tutkimuksen. Asiakasymmärrys on olennainen osa palvelu- ja tuotemuotoiluasi sekä kaikkea viestintääsi. 

ASIAKASPERSOONA

TO 11.4.

Tutkimuksen ja aiemman ymmärryksesi perusteella muodostat tärkeimmän asiakaspersoonasi. Selvität asiakkaasi ongelman ytimen ja millaista apua hän sinulta tarvitseen. Selvität millaista tunnetta haluat asiakkaalle luoda, kuinka luottamus rakennetaan, mitkä ovat ostamisen esteet ja mitä tapahtuisi, jos asiakkaasi ongelma ei ratkeaisikaan. Tiedon kiteyteytämme jälleen koosteeksi, jota sinun on palveluissa ja viestinnässäsi helppo hyödyntää.

VIESTINTÄ

SISÄLTÖPOLKU

TO 18.4.

Asiakasymmärrystutkimuksesta saat myös tietoa sisältöpolkujen luomiseen eli millaisilla viesteillä ja missä kanavissa voit kohdata ihanneasiakkaasi. Saat mallin, jonka täydentämällä sinulla on suunnitelma asiakkaidesi johdattamiseksi palvelujesi äärelle. Tutustumme myös lyhyesti eri mediamuotoihin ja vaihtoehtoisiin kanaviin. 

VIESTINTÄ- JA TOIMINTASUUNNITELMA

TO 25.4.

Viimeisellä kerralla koostamme tiiviin viestintä- ja toimintasuunnitelman, niin että sinulla on valmennuskurssin jälkeen ymmärrys siitä mitä konkreettisia toimia teet ETYsi eteen seuraavaksi. Reflektoimme yhdessä kevään polkua ja toiveidenne mukaan, voimme sopia kurssilaisten yhteydenpidosta jatkossa. 

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

ALENNUS 6 kk

Henkilökohtaisen valmennuskerran alennettu hinta kurssilaisille on puolen vuoden ajan (15.9.2023–15.3.2023) 100€ + alv. Yksi valmennuskerta kestää 2 tuntia. Voimme tavata valintasi mukaan kasvotusten Jyväskylässä tai online. Oman valmennuskertasi käytämme juuri sinun tai yrityksesi kasvua parhaiten edistävään aiheeseen pureutuen.


scandinavian-photography-b08e2AYel3I-unsplash_edited.jpg

TYÖSKENTELYTAPA

Jokaisella kerralla käsittelemme yhden tärkeän elämäntehtäväyrittäjän kasvuun ja viestintään liittyvän teeman. Nämä teemat muodostavat sinun ja yrityksesi henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen prosessin, kasvupolun, joka kiteytyy kahdeksaan tiivistelmään.

 

Hyödynnämme käänteistä oppimista (flip learning) ja saat ennen valmennuskertaa katsottavaksesi teoriatallenteen. Valmennuksessa kertaamme lyhyesti teeman teoriaosuuden ja keskitymme keskustelun ja työskentelyn kautta syventämään aihetta. Teemme pareittain ja ryhmässä aiheeseen liittyviä käytännön harjoituksia. 

 

Selkeän rakenteen sisällä meillä on myös tilaa seurata ryhmän ja yksilöiden tarpeita. Luotamme prosessiin, joka vie meidät parhaaseen lopputulokseen. 

Käytössäsi on koko kurssin ajan yhteinen sähköinen kurssialusta, jossa voit esittää kysymyksiä ja keskustella. Saat työskennellä henkilökohtaisilla sähköisillä työkirjamaisilla dioilla. Lisäksi valmentaja pitää tarvittaessa lyhyitä online-infoja toivotuista teemoista.

Parhaan lopputuloksen saat, kun kurssituntien lisäksi voit käyttää työskentelyyn vielä pari lisätuntia viikossa.

​SESSION RAKENNE

 • Ennakkoon katsottava teoriatallenne

 • Alkupiiri

 • Teorian muistutus

 • Keskustelu

 • Lyhyt tauko

 • Syventävät harjoitukset pareittain/ryhmässä

 • Loppupiiri

KONKREETTISET LOPPUTULEMAT

 • LUONTAISET TAIPUMUKSETTM -profiili ja raportti (ostetaan Type One Oy:ltä, arvo erikseen 129€ + alv.)

 • Enneagrammityyppisi ja lähtötason ymmärrys muista tyyleistä.

 • Yrityksesi brändiarkkityyppi, joka helpottaa viestintää ja houkuttelee asiakkaita.

 • Yritysidentiteettikartta sisältäen identiteetin tärkeimmät määritelmät.

 • Tärkein asiakaspersoonasi, jolle sinun kannattaa markkinointi ja myynti kohdistaa.

 • Asiakaspersoonan sisältöpolku, joka kuvaa missä ja millä viesteillä tavoitat asiakkaasi.

 • Viestintäsuunnitelma, joka kiteyttää kurssioppisi.

 • Jatkotoimintasuunnitelma, joka vie opit käytännön toteutuksen tasolle.

 • Yhteisön suljettu verkkoalusta Bondauttajan sivuilla

HENKINEN PÄÄOMA

 • Kirkastaa henkilökohtaiset vahvuutesi ja potentiaalisi, jotka sinun kannattaa valjastaa yrityksesi menestymiseksi.

 • Selkeyttää yrityksesi ytimen ja brändin, niin että tiedät kuinka toteuttaa missiotasi.

 • Tiedostat mitä palveluja/tuotteita sinun kannattaa tarjota.

 • Ymmärrät ketkä ovat ne asiakkaat, jotka tarvitsevat apuasi ja joita voit parhaiten palvella. Heidän avulla saat myös tehdä sitä, missä potentiaalisi on suurin.

 • Ymmärrät mitä asiakkaasi tarvitsevat ja mistä he ovat valmiita maksamaan.

 • Ymmärrät kuinka heidät tavoittaa ja miten heille viestiä.

 • Mahdolliset pelkosi asiakkaiden lähestymistä kohtaan livenevät.

 • Yhteisön, jonka kanssa kasvaa ja joka on varmasti tukenasi myös jatkossa.

HYÖDYT

Ryhmään kutsutaan itsensä ja yrityksensä

kestävästä kehittämisestä kiinnostuneita yrittäjiä.

KÄYTÄNNÖT

AIKA

To klo 9–12

8 x 3h

8.2.–25.4.

PAIKKA

Zoom

RYHMÄ

Maksimissaan 10 arvolähtöistä elämäntehtäväyrittäjää.

Kurssin ryhmähenkisen luonteen vuoksi toivomme, että voit sitoutua käymään kaikilla kerroilla.

Vuorovaikutuksen ja luottamuksellisuuden vuoksi yhteisiä valmennussessioita ei tallenneta.

alfred-schrock-wfNm2fIgapI-unsplash (1)_edited.jpg

SINUN KASVU
ON
YRITYKSESI KASVU.

Valmennus avasi oven huikeaan matkaan kohti itseä, sisäistä ymmärrystä
siitä kuka olen, mitä teen ja miksi teen. Johtaen lopulta siihen, miten
teen. Itselleni luontaisella tavalla.

Se avasi silmät näkemään oman oikean yritysidentiteetin, joka saa hehkua
ulospäin eri medioissa löytäen oikeat asiakkaat. Tästä on hyvä jatkaa.

ISO kiitos Anna sinulle ja ISO SUOSITUS kaikille, jotka haluatte toteuttaa
omannäköistä yrittäjyyttä ja löytää siihen avaimet.

Pirkko Lehtonen,
tila- ja sisustussuunnittelija

Sisustus ja suunnittelu Pirkko Oy

AG3A8124 kopio_edited.jpg
Elämäntehtäväyrittäjän viestintävalmennus auttoi minua todentamaan omat luontaiset taipumukseni ja näkemään kuinka omalla ainutlaatuisella tavallani voin parhaiten sekä auttaa asiakkaitani että viestiä siitä heidän kanssaan.
 
Kurssin aikana tapahtunut, miltei salakavala kasvu, on auttanut minua itsetuntemuksessa ja itseluottamuksessa yritykseni kanssa.
 
Annan asiantuntijuus ja hänen luoma lämmin, yhteisöllinen virtuaalitila toimivat kurssin kokoonpitävänä pohjavirtana.

Lamia Annastiina Paananen, 

reikimestari ja taiteilija

Lamia Loves Life

IMG_20210922_195054_317 (1)_edited.jpg

Kurssi oli syvällinen ja sen teemat keskittyivät olennaisiin asioihin. Saimme mahdollisuuden tutkia omia vahvuuksia ja tarkastella yrityksen perustuksia uusin silmin.

 

Ryhmästä muodostui intiimi tiimi, jossa sai rohkeasti jakaa ja sai vertaistukea. 

 

Materiaali oli loistava ja taitavasti rakennettu sisältä ulospäin. Anna veti kurssia sydämellisesti ja vahvalla asiantuntijuudella. Kurssi oli kaikin puolin kauniisti toteutettu. Suosittelemme.

Senni Kangasvieri ja

Janne Lyytikäinen

Kivilahden Hyvinvointikeskus Oy

Kivilahti_edited.jpg
Profile-pic-leadership-Mari-Angena.jpg
Kurssi avaa kokonaisvaltaisesti uuden ajan viestintää, jossa oma uniikki ilmaisu on voimavara. Tätä aihetta avataan hyvin järjestelmällisesti, ammatillisesti ja kuitenkin hykertävän kiinnostavasti. Kurssi on ainutlaatuinen juuri siinä: ammattimaisuus, jota yrittäjä kipeästi tarvitsee, kohtaa huikean luovuuden.
 
Kurssi eroaa muista saamistani kursseista tässä: lopputulos on strateginen ja selkeä, unohtamatta syvää henkisyyttä. Näiden kahden maailman yhteensovitus luo vakuuttavaa henkistä yrittäjyyttä!
 
Niin iso kiitos Annalle siltatyöstä näiden kahden maailmojen välillä.

Mari Angena,

tietoisen johtamisen valmentaja ja taiteilija

@maryanlight 

Kurssi oli erinomainen valmennus kaltaiselleni aloittavalle, sivutoimiselle yrittäjälle, koska se todella lisäsi itsetuntemustani yrittäjänä. Jokaisen valmennuskerran aikana avautui upeita oivalluksia, joista saan kiittää

Annan lempeää ohjausta, viisaita kysymyksiä ja monipuolisia työkaluja sekävihanaa elämäntehtäväyrittäjien ryhmää.

Valmennuksen keskeisin sisältö todella räätälöityy jokaiselle omien sekä yrityksen tarpeiden mukaisesti! Itselleni valmennus antoi ennen kaikkea rohkeutta tulla näkyväksi yrittäjänä ja luottaa liikeideaani. Valmennuksessa pääsin sukeltamaan syvälle yritykseni arvojen ja tarkoituksen pohdintaan. Lisäksi sain arvokkaita työkaluja yritystoimintani suunnan kirkastamiseksi. Lämmin suositus Annalle ja tälle upealle valmennukselle!

Hanna Vainionpää,

Yliopistonopettaja ja mindfulness-ohjaaja,

Hava mindfulness

omakuva.pieni_koko_edited.jpg
nicolas-comte-OMzZ_dt5ovg-unsplash (1).jpg

Haluatko kuulla lisää?

INFOTILAISUUS

Olet tervetullut kurssin infotilaisuuteen kuulemaan ja kysymään lisää sekä tapaamaan mahdollisia kurssikavereita.

TO 7.12.2023 klo 9 Zoom

TO 18.1.2024 klo 9 Zoom

 

Voit myös lähettää minulle lisäkysymyksiä.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella infotilaisuuteen.

Saat linkin lähempänä infoa sähköpostiisi. 

Kiva, kun olet kiinnostunut.

INVESTOINTI

Early bird -hinta 4.1.2024 saakka 1 230€ + alv.

Normaalihinta 28.1.2024 saakka 1 530€ + alv.

 

Eli early bird -hinta 1 525,20€ sisältäen alvin (24%).

Ja normaalihinta 1 897,20€ sisältäen alvin (24%).

Voit maksaa valintasi mukaan 1–5 erässä.

Esim. early bird -hinnalla:

1 x 1 230€ + alv.

2 x 615€ + alv.

3 x 410€ + alv.

4 x 308 + alv.

5 x 246€ + alv.

Viiden erän maksut jaetaan viidelle kuukaudelle. Muissa maksuvaihtoehdoissa eräpäivä sovitaan yhdessä.

Early bird -hinnalla yhden valmennuskerran (yht. 8 kertaa) hinnaksi jää 154€ + alv eli tuntihinnaksi 51€/h.

Hinta sisältää myös lisenssillä ostetun 11 sivuisen profiiikohtaisen LUONTAISET TAIPUMUKSET -raportin

(arvo erikseen on 129€ + alv.) sekä kattavan kurssimateriaalin, kurssialustan ja ryhmän lisäohjauksen.

Jos kurssi kutsuu, mutta investointi nousee esteeksi,

ota minuun yhteyttä ja mietitään yhdessä vaihtoehtoisia maksusuunnitelmia. 

Lähetä hakemuksesi
ja tule mukaan.

Tervetuloa yhteiselle kasvumatkalle. :)

IG - Bondauttaja (11).png
bottom of page