top of page

YRITYSPALVELUSETELI-TUOTTEET

Jyväskylän kaupunki tarjoaa pk-yrityksille palveluseteleitä markkinoinnin asiantuntijapalvelujen ostamiseen. Alla Bondauttajan tarjoamat 5 000 euron arvoiset tuotteistetut markkinointipalvelut.

Lue lisää Business Jyväskylän Yrityspalveluseteleistä.

Se mihin liityt, muodostaa todellisuutesi. (5).png

Elämäntehtäväyrittäjän brändi- ja viestintästrategia

Yrittäjälle tai yrittäjävetoiselle yritykselle, joka haluaa luoda tai uudistaa missiolähtöisen yrityksen kokonaisvaltaisesti kestävää liiketoimintaa sekä tuottoisaa viestintää. Yrittäjälle, joka haluaa yhdessä kehittää yrityksensä omannäköistä strategiaa ja oppia samalla itse viestinnän salat tulevaisuuden toteutukseen.

Arvolähtöisen yrityksen brändi- ja viestintästrategia

Pk-yritykselle, joka haluaa luoda tai uudistaa missiolähtöisen yrityksen kokonaisvaltaisesti kestävää liiketoimintaa sekä tuloksekasta viestintää. Yritykselle, joka haluaa olla vahvasti mukana kehittämässä yrityksensä omannäköistä strategiaa ja oppia samalla organisaationa viestinnän salat tulevaisuuden toteutukseen.

tevei-renvoye-oTlkBFUU0p8-unsplash (1).jpg
jafet-reyes-UQKCH8wZdRQ-unsplash (1).jpg

Arvolähtöiset asiakaspersoonat ja ostopolut

Pk-yritykselle, joka haluaa luoda syvällisen ymmärryksen olemassa olevista tai potentiaalisista asiakkaistaan. Sopii erityisesti yritykselle, joka haluaa ymmärtää asiakkaidensa arvomaailmalähtöistä ostokäyttäytymistä sekä olla itse mukana muodostamassa asiakaspersoonia ja ostopolkuja.

Elämäntehtäväyrittäjän brändi ja viestintästrategia

Palvelun lopputuloksena rakennamme yritystoiminnallesi strategisesti kestävän kasvun vahvat perustat ja suunnitelmat, jotka auttavat liiketoimintasi seuraavaan kasvuvaiheeseen. Prosessin avulla tunnistat henkilökohtaiset vahvuutesi, yrityksesi parhaan potentiaalin ja luot näiden pohjalta juuri sopiville asiakkaille myyntiä tuottavaa viestintää. 

 

Lisäksi saat palvelusta rohkeutta toteuttaa ainutlaatuista ja menestyksekästä liiketoimintaa sekä selkeitä ja konkreettisia työkaluja, joilla ohjaat yrityksesi viestintää viisaasti. Viestintästrategia voidaan painottaa joko uusasiakashankintaan tai parempaan myyntiin olemassa oleville asiakkaille.

Toiminnan kuvaus

Palvelu aloitetaan yhteisellä määrittelyllä. 

Tämän jälkeen asiakas osallistuu Jyväskylän keskustassa tai Zoomissa pidettäviin työpajoihin (8 x 2h) sekä täyttää 3 lyhyttä ennakkotehtävää. 

Työpajojen teemat ovat

Yrittäjän itsetuntemus
1.    LUONTAISET TAIPUMUKSET ™ -profiili ja raportti
2.    Enneagrammipersoonallisuustyyppi

 

Yrityksen brändi-identiteetti
3.    Yrityksen merkitykselliset tasot
4.    Yrityksen brändiarkkityyppi

 

Asiakasymmärrys
5.    Asiakasarvon muodostuminen
6.    Asiakaspersoonan luominen

 

Viestintästrategia
7.    Viestinnän sisältöpolku
8.    Viestintäsuunnitelma ja strategian koonti

 

Palveluntuottaja luo prosessin aikana yhteiskehitettystä ymmärryksestä yrityksen brändin ja viestintästrategian, jonka asiakas saa dokumentoituna sähköisessä muodossa. 

Prosessin toteuttamiseen on hyvä varata noin 2 kk.
Asiakas käyttää prosessiin omaa aikaa 20 tuntia.

Palvelu ei sisällä brändin visuaalista identiteettiä.

Palvelun tuottaa kokonaisuudessaan Bondauttaja Oy:n viestintä- ja kasvuvalmentaja Anna Sorko. Annalla on yli 20 vuoden käytännön ja strategian markkinointiviestintäkokemus sekä yli 10 vuoden sertifioitu ihmistuntemusosaaminen.

Arvolähtöisen yrityksen brändi ja viestintästrategia

Palvelun lopputuloksena rakennamme yrityksen strategisesti kestävän kasvun vahvat perustat ja suunnitelmat, jotka auttavat liiketoiminnan seuraavaan kasvuvaiheeseen. Prosessin avulla tunnistatte yrityksenne parhaan potentiaalin, ymmärrätte ihanneasiakkaitanne syvällisemmin ja luotte näiden pohjalta myyntiä tuottavaa viestintää. 

Viestintästrategiassa voidaan painottaa joko uusasiakashankintaa tai parempaa myyntiä olemassa oleville asiakkaille.

Toiminnan kuvaus

Palvelu aloitetaan yhteisellä määrittelyllä.

Tämän jälkeen asiakas osallistuu valitsemallaan kokoonpanolla (2–10 hlöä) Jyväskylän keskustassa tai Zoomissa pidettäviin työpajoihin (6 x 2h) sekä yhteen lyhyeen sähköiseen ennakkokyselyyn. 

Työpajojen teemat ovat

Yrityksen brändi-identiteetti
1. Yrityksen merkitykselliset tasot
2. Yrityksen brändiarkkityyppi

 

Asiakasymmärrys
3. Asiakasarvon muodostuminen
4. Asiakaspersoonan luominen

 

Viestintästrategia
5. Viestinnän sisältöpolku
6. Viestintäsuunnitelma ja -strategian koonti

 

Palveluntuottaja koostaa yhdessä muodostetun ymmärryksen pohjalta yrityksen brändin ja viestintästrategian, jotka asiakas saa dokumentoituna sähköisessä muodossa.

Prosessin toteuttamiseen on hyvä varata noin 1,5 kk.
Asiakas käyttää prosessiin noin 15 h omaa aikaa.

Palvelu ei sisällä yrityksen visuaalista brändi-identiteettiä. 

Palvelun tuottaa kokonaisuudessaan Bondauttaja Oy:n viestintä- ja kasvuvalmentaja Anna Sorko. Annalla on yli 20 vuoden käytännön ja strategian markkinointiviestintäkokemus startupista kansainväliseen pörssiyhtiöön.

Arvolähtöiset asiakaspersoonat ja ostopolut

Palvelun lopputuloksena syntyy 1–2 asiakaspersoonaa ja näiden viestinnällistä ostopolkua. Polun laajuus riippuu asiakaspersoonien ja ostopolkujen valitusta määrästä. Lopputulokset ovat vahva pohja esimerkiksi tuote- ja palvelumuotoilulle, verkkosivu-uudistukselle tai strategiselle ja asiakaslähtöiselle markkinointiviestinnälle. Tutkittuun ymmärrykseen perustuva asiakaslähtöisyys auttaa yrityksen liiketoiminnan seuraavaan kasvuvaiheeseen ja tuottaa myyntiä.

Toiminnan kuvaus

Palvelu aloitetaan projektin ja tutkimuksen yhteisellä määrittelyllä. Määrittelyn tuloksena valitaan toteutetaanko asiakasymmäryksen kerääminen
1. Sähköisellä kyselyllä     
vai 
2. Asiakashaastatteluilla (6–8 hlöä)

Tämän jälkeen palveluntuottaja toteuttaa tiedonkeruun, analysoinnin ja johtopäätökset.

Saadun tiedon perusteella palveluntuottaja muodostaa asiakaspersoona- ja ostopolkuhypoteesit, joita jatkojalostetaan kahdessa yhteisessä työpajassa. Asiakas osallistuu valitsemallaan kokoonpanolla (2–10 hlöä) Jyväskylän keskustassa tai Zoomissa pidettäviin työpajoihin (2 x 3h). 

Työpajojen teemat ovat
1. Asiakaspersoonan (1–2 kpl) luominen
2. Ostopolun (1–2 kpl) luominen

Palveluntuottaja koostaa yhdessä muodostetun ymmärryksen pohjalta yrityksen asiakaspersoonat ja ostopolut, jotka asiakas saa dokumentoituna sähköisessä muodossa. 

Prosessin toteuttamiseen on hyvä varata noin 1,5 kk.


Asiakas käyttää prosessiin noin 12 h omaa aikaa sekä työpajoihin osallistuvien henkilöiden ajan.
Asiakas toimittaa sekä kyselyn vastaanottajista että haastateltavista valmiin kohderyhmän.

Tarkennetaan yhdessä

Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella tai soita (040-9011669) ja jutellaan.

 

Selvitetään yhdessä olemmeko hyvä yhdistelmä ja voinko auttaa seuraavassa kasvupyrähdyksessänne. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos yhteydenotostasi.

bottom of page